SLIM
SAMEN
WERKEN

SLIM
SAMEN
WERKEN

Fysieke klachten komen veelvuldig voor bij mondzorgverleners. 65% van de tandartsen en 90% van de mondhygiënisten heeft arbeid gerelateerde klachten. Voor tandartsen is het zelfs de voornaamste reden om vervroegd te stoppen met werken. Vaak worden fysieke klachten en ongemakken geaccepteerd - het hoort erbij. Gelukkig is dat niet waar.

EXCLUSIEF VOOR DEZE SHINE! GEEFT AMBER U
4 TIPS VOOR EEN BETERE ZITHOUDING. BEKIJK DE VIDEO!

Henry Schein Dental werkt hiervoor samen met Amber Denekamp.

Amber is gespecialiseerd in dentale ergonomie. Ze geeft praktisch advies over een gezonde en dynamische werkhouding, de juiste plaatsing van de patiënt, het hanteren van de instrumenten en four handed dentistry.

GEZOND EN COMFORTABEL WERKEN KUNT U LEREN.

HOE BEGINT U ERAAN?

SLIM SAMENWERKEN

Amber komt bij u in de praktijk om alle medewerkers,
van balie tot stoel, training te geven 'on the job'.
Elke medewerker krijgt 30-60 minuten persoonlijke aandacht en tips, tijdens het werk. Met behulp van een iPad wordt de werkhouding en -techniek besproken. De medewerker kan de tips direct toepassen in de praktijk.

Met deze Quickscan kunt u relatief voordelig uw hele 
praktijk de kans geven om kennis te maken met gezond werken. Na 3-6 maanden kan een follow-up volgen. 

De Quickscan is geschikt voor tandartsen, alle specialisaties zoals endodontologie, kindertandheelkunde en parodontologie, mondhygiënisten,  assistenten, baliemedewerkers en de praktijkmanager.

Tips en training bij u in de praktijk? Het kan!

In deze rubriek laten wij u kennis maken met onze partners. Partners die stuk voor stuk een autoriteit zijn binnen hun eigen vakgebied. Op die manier willen wij u tandartspraktijk een uniek en compleet dienstenpakket kunnen aanbieden.

Henry Schein Dental is meer dan een gemiddeld depot. Omdat we de juiste kennis en expertise in huis hebben, kunnen wij u helpen met het ondernemerschap in uw praktijk. Zodat u als tandarts met plezier de beste zorg kunt blijven verlenen aan uw patiënten.

Meer weten?

Meer info

Shine! Online is het Business Solutions e-zine van Henry Schein Dental Belux. Via dit online magazine willen wij u in een aangenaam interactief kader laten beleven wat Henry Schein voor uw praktijk kan betekenen.

We brengen de tandarts dichter bij onze totaaloplossingen, onze partners en onze producten. Shine! Online geeft een overzicht van alle nabije evenementen, workshops en cursussen en biedt per editie enkele exclusieve promoties aan. Het geheel is meer dan de som van de delen, het geheel doet elke tandartspraktijk groeien. Dat is ons doel.

Shine! Online is een e-zine. U vindt het menu onderaan uw venster. Van daaruit kan u via de pijltjes links en rechts doorheen het magazine surfen. Of, u kiest daar meteen een pagina van uw keuze. Op elke pagina kan u verticaal op en neer scrollen. Snuister, scroll en klik uw weg doorheen het verhaal van de moderne tandheelkunde.

U leest Shine! Online bij voorkeur via desktop, laptop of tablet.

Veel leesplezier.

Vragen?

Stuur uw vragen, opmerkingen of suggesties aan ons door. We nemen snel contact met u op.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel deze pagina

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in Shine!

Zoek naar een specifieke term doorheen de magazines.
Vul minimaal 3 karakters in.

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.
Volledig scherm

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.