your way into tomorrow's dental practice

PRIMEUR OP DENTEX 2018

Op Dentex 2018 kan u bij Henry Schein Dental ‘flow’ ontdekken. ‘flow’ is een gestylede, hedendaagse praktijk die klaar is voor de tandheelkunde van morgen. 

Wat u zal zien is een volledig ingerichte en operationele tandartspraktijk:
een direct en fysiek resultaat van onze totaaloplossingen. U kan er rustig doorheen wandelen terwijl u zich laat inspireren en informeren. Onze vertegenwoordigers staan klaar om al onze oplossingen aan u voor te stellen. U vindt ‘flow’ aan stand 5204.

‘flow’. Het woord zegt het. Een tandartspraktijk staat nooit stil. De technologie verandert, fabrikanten leggen de lat steeds hoger, alles is in continue ontwikkeling. Ook uw patiënten evolueren. Blokjes op latere leeftijd bijvoorbeeld, het is vandaag geen uitzondering meer. Mensen leven langer, een gezond en gaaf gebit vinden ze steeds belangrijker. Ze informeren zich, maken de vergelijking en worden beïnvloed door hun omgeving. U, uw team en uw praktijk kunnen niet achterblijven. Go with the flow.

Met ‘flow’ weerspiegelt Henry Schein Dental de hedendaagse tandartspraktijk in 4 waarden.

Future

Lifecycle

Organised

Wise

En er is meer...

U vindt Henry Schein Dental dit jaar terug op 4 verschillende standen. Onze standen Consumables, Digitalisatie en 'flow' én onze aparte
ProRepair stand maken dat u ons niet mag missen op Dentex 2018.

Voor alle info: 

Designed by 

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.
Volledig scherm