your way into tomorrow's dental practice

PRIMEUR OP DENTEX 2018

Op Dentex 2018 kan u bij Henry Schein Dental ‘flow’ ontdekken. ‘flow’ is een gestylede, hedendaagse praktijk die klaar is voor de tandheelkunde van morgen. 

Wat u zal zien is een volledig ingerichte en operationele tandartspraktijk:
een direct en fysiek resultaat van onze totaaloplossingen. U kan er rustig doorheen wandelen terwijl u zich laat inspireren en informeren. Onze vertegenwoordigers staan klaar om al onze oplossingen aan u voor te stellen. U vindt ‘flow’ aan stand 5204.

‘flow’. Het woord zegt het. Een tandartspraktijk staat nooit stil. De technologie verandert, fabrikanten leggen de lat steeds hoger, alles is in continue ontwikkeling. Ook uw patiënten evolueren. Blokjes op latere leeftijd bijvoorbeeld, het is vandaag geen uitzondering meer. Mensen leven langer, een gezond en gaaf gebit vinden ze steeds belangrijker. Ze informeren zich, maken de vergelijking en worden beïnvloed door hun omgeving. U, uw team en uw praktijk kunnen niet achterblijven. Go with the flow.

Met ‘flow’ weerspiegelt Henry Schein Dental de hedendaagse tandartspraktijk in 4 waarden.

Future

Lifecycle

Organised

Wise

En er is meer...

U vindt Henry Schein Dental dit jaar terug op 4 verschillende standen. Onze standen Consumables, Digitalisatie en 'flow' én onze aparte
ProRepair stand maken dat u ons niet mag missen op Dentex 2018.

Voor alle info: 

Designed by 

Meer info

Shine! Online is het Business Solutions e-zine van Henry Schein Dental Belux. Via dit online magazine willen wij u in een aangenaam interactief kader laten beleven wat Henry Schein voor uw praktijk kan betekenen.

We brengen de tandarts dichter bij onze totaaloplossingen, onze partners en onze producten. Shine! Online geeft een overzicht van alle nabije evenementen, workshops en cursussen en biedt per editie enkele exclusieve promoties aan. Het geheel is meer dan de som van de delen, het geheel doet elke tandartspraktijk groeien. Dat is ons doel.

Shine! Online is een e-zine. U vindt het menu onderaan uw venster. Van daaruit kan u via de pijltjes links en rechts doorheen het magazine surfen. Of, u kiest daar meteen een pagina van uw keuze. Op elke pagina kan u verticaal op en neer scrollen. Snuister, scroll en klik uw weg doorheen het verhaal van de moderne tandheelkunde.

U leest Shine! Online bij voorkeur via desktop, laptop of tablet.

Veel leesplezier.

Vragen?

Stuur uw vragen, opmerkingen of suggesties aan ons door. We nemen snel contact met u op.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel deze pagina

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in Shine!

Zoek naar een specifieke term doorheen de magazines.
Vul minimaal 3 karakters in.

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.
Volledig scherm

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.