Wij
schenken

van de
opbrengst

10%

Lees verder

Van 2 oktober t.e.m. 31 december 2018 schenken wij 10% van de opbrengst uit de verkoop van de producten uit de Practice Pink folder aan Stichting tegen Kanker om het onderzoek naar kanker te steunen.

Laten we samen het verschil maken in de strijd tegen kanker

Help Us Make 

Your Practice Pink

Practice Pink maakt deel uit van Henry Schein Cares, ons wereldwijde programma voor maatschappelijk ondernemen. Henry Schein Cares beoogt de toegang tot de zorg voor minderbedeelde bevolkingsgroepen wereldwijd te verbeteren door middel van drie focusgebieden: gezondheid, preventie, behandeling en onderwijs, voorbereiding op noodgevallen en noodhulp, en capaciteitsontwikkeling van de gezondheidszorg. Een belangrijk onderdeel van dit werk is het bieden van steun aan kankerpatiënten en hun familie.

In het kader van de borstkankermaand om de bewustwording van risico's op borstkanker te verbeteren, slaan werknemers en leveranciers van Henry Schein evenals NGO's in heel Europa de handen in elkaar in de strijd tegen kanker.

Van 2 oktober t.e.m. 31 december 2018 schenken wij 10% van de opbrengst uit de verkoop van de producten in de Practice Pink-folder aan Stichting tegen Kanker om het onderzoek naar kanker te steunen. U streeft ernaar steeds de beste zorgen te verlenen aan uw patiënten. Daarom maken wij bij Henry Schein ons sterk om de gezondheidszorgsector optimaal te ondersteunen.

Meer info

Shine! Online is het Business Solutions e-zine van Henry Schein Dental Belux. Via dit online magazine willen wij u in een aangenaam interactief kader laten beleven wat Henry Schein voor uw praktijk kan betekenen.

We brengen de tandarts dichter bij onze totaaloplossingen, onze partners en onze producten. Shine! Online geeft een overzicht van alle nabije evenementen, workshops en cursussen en biedt per editie enkele exclusieve promoties aan. Het geheel is meer dan de som van de delen, het geheel doet elke tandartspraktijk groeien. Dat is ons doel.

Shine! Online is een e-zine. U vindt het menu onderaan uw venster. Van daaruit kan u via de pijltjes links en rechts doorheen het magazine surfen. Of, u kiest daar meteen een pagina van uw keuze. Op elke pagina kan u verticaal op en neer scrollen. Snuister, scroll en klik uw weg doorheen het verhaal van de moderne tandheelkunde.

U leest Shine! Online bij voorkeur via desktop, laptop of tablet.

Veel leesplezier.

Vragen?

Stuur uw vragen, opmerkingen of suggesties aan ons door. We nemen snel contact met u op.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel deze pagina

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in Shine!

Zoek naar een specifieke term doorheen de magazines.
Vul minimaal 3 karakters in.

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.
Volledig scherm

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.