Wij
schenken

van de
opbrengst

10%

Lees verder

Van 2 oktober t.e.m. 31 december 2018 schenken wij 10% van de opbrengst uit de verkoop van de producten uit de Practice Pink folder aan Stichting tegen Kanker om het onderzoek naar kanker te steunen.

Laten we samen het verschil maken in de strijd tegen kanker

Help Us Make 

Your Practice Pink

Practice Pink maakt deel uit van Henry Schein Cares, ons wereldwijde programma voor maatschappelijk ondernemen. Henry Schein Cares beoogt de toegang tot de zorg voor minderbedeelde bevolkingsgroepen wereldwijd te verbeteren door middel van drie focusgebieden: gezondheid, preventie, behandeling en onderwijs, voorbereiding op noodgevallen en noodhulp, en capaciteitsontwikkeling van de gezondheidszorg. Een belangrijk onderdeel van dit werk is het bieden van steun aan kankerpatiënten en hun familie.

In het kader van de borstkankermaand om de bewustwording van risico's op borstkanker te verbeteren, slaan werknemers en leveranciers van Henry Schein evenals NGO's in heel Europa de handen in elkaar in de strijd tegen kanker.

Van 2 oktober t.e.m. 31 december 2018 schenken wij 10% van de opbrengst uit de verkoop van de producten in de Practice Pink-folder aan Stichting tegen Kanker om het onderzoek naar kanker te steunen. U streeft ernaar steeds de beste zorgen te verlenen aan uw patiënten. Daarom maken wij bij Henry Schein ons sterk om de gezondheidszorgsector optimaal te ondersteunen.

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.
Volledig scherm