THEMA

Grote voorraad aan wisselstukken

Naast de sterkte van het team is de grote onderdelenstock met originele wisselstukken de succesfactor van ProRepair. Hierdoor kunnen wij korter op de bal spelen en uw toestellen herstellen binnen een aanvaardbare tijdspanne.

Techniekers en medewerkers met ervaring

Vandaag bestaat ProRepair uit 20 Field Engineers,
2 Inhouse Techniekers, 1 administratieve kracht en
4 dispatchers. De logistieke afdeling ondersteunt hen dag in, dag uit en telt een vijftal medewerkers. De man aan het hoofd van dit team is Joël Beerens (foto). 

De afdeling kan rekenen op trouwe techniekers en administratieve medewerkers, waardoor ze kunnen steunen op een jarenlange ervaring binnen het team.  

De technische dienst van Henry Schein Belux

Goedwerkende apparatuur is essentieel voor de continuïteit van uw praktijk.
Bij een periodieke preventiecontrole worden eventuele mankementen direct gedetecteerd en gerepareerd. Maar wat als u toch een storing of een defect heeft? Dan kan u vertrouwen op Henry Schein ProRepair, uw partner voor het onderhoud en herstelling van al uw roterend instrumentarium van de merken BA International, KaVo, Sirona, Bien Air, NSK en W&H.

THEMA

Zo contacteert u ProRepair

Henry Schein ProRepair
Mannenbeekstraat 33
8790 Waregem

pro-repair@henryschein.be
02 257 40 50

Dit jaar kan u opnieuw rekenen op onze ervaren interne hersteldienst voor het nakijken van de meest voorkomende roterende instrumenten. Op de stand zelf zullen enkele van onze techniekers en dispatchers aanwezig zijn om deskundig advies en uitleg te geven.

U vindt onze ProRepair stand rechts van de hoofdingang.

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.
Volledig scherm