THEMA

Grote voorraad aan wisselstukken

Naast de sterkte van het team is de grote onderdelenstock met originele wisselstukken de succesfactor van ProRepair. Hierdoor kunnen wij korter op de bal spelen en uw toestellen herstellen binnen een aanvaardbare tijdspanne.

Techniekers en medewerkers met ervaring

Vandaag bestaat ProRepair uit 20 Field Engineers,
2 Inhouse Techniekers, 1 administratieve kracht en
4 dispatchers. De logistieke afdeling ondersteunt hen dag in, dag uit en telt een vijftal medewerkers. De man aan het hoofd van dit team is Joël Beerens (foto). 

De afdeling kan rekenen op trouwe techniekers en administratieve medewerkers, waardoor ze kunnen steunen op een jarenlange ervaring binnen het team.  

De technische dienst van Henry Schein Belux

Goedwerkende apparatuur is essentieel voor de continuïteit van uw praktijk.
Bij een periodieke preventiecontrole worden eventuele mankementen direct gedetecteerd en gerepareerd. Maar wat als u toch een storing of een defect heeft? Dan kan u vertrouwen op Henry Schein ProRepair, uw partner voor het onderhoud en herstelling van al uw roterend instrumentarium van de merken BA International, KaVo, Sirona, Bien Air, NSK en W&H.

THEMA

Zo contacteert u ProRepair

Henry Schein ProRepair
Mannenbeekstraat 33
8790 Waregem

pro-repair@henryschein.be
02 257 40 50

Dit jaar kan u opnieuw rekenen op onze ervaren interne hersteldienst voor het nakijken van de meest voorkomende roterende instrumenten. Op de stand zelf zullen enkele van onze techniekers en dispatchers aanwezig zijn om deskundig advies en uitleg te geven.

U vindt onze ProRepair stand rechts van de hoofdingang.

Meer info

Shine! Online is het Business Solutions e-zine van Henry Schein Dental Belux. Via dit online magazine willen wij u in een aangenaam interactief kader laten beleven wat Henry Schein voor uw praktijk kan betekenen.

We brengen de tandarts dichter bij onze totaaloplossingen, onze partners en onze producten. Shine! Online geeft een overzicht van alle nabije evenementen, workshops en cursussen en biedt per editie enkele exclusieve promoties aan. Het geheel is meer dan de som van de delen, het geheel doet elke tandartspraktijk groeien. Dat is ons doel.

Shine! Online is een e-zine. U vindt het menu onderaan uw venster. Van daaruit kan u via de pijltjes links en rechts doorheen het magazine surfen. Of, u kiest daar meteen een pagina van uw keuze. Op elke pagina kan u verticaal op en neer scrollen. Snuister, scroll en klik uw weg doorheen het verhaal van de moderne tandheelkunde.

U leest Shine! Online bij voorkeur via desktop, laptop of tablet.

Veel leesplezier.

Vragen?

Stuur uw vragen, opmerkingen of suggesties aan ons door. We nemen snel contact met u op.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel deze pagina

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoeken in Shine!

Zoek naar een specifieke term doorheen de magazines.
Vul minimaal 3 karakters in.

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.
Volledig scherm

Shine! Overzicht

Shine! is het Business Solutions Magazine dat elke tandartspraktijk doet groeien. Shine! is een uitgave van Henry Schein Dental Belux.

Let your dental practice shine on.
Powered by Henry Schein.